Това, което се случва досега, го правеха ГЕРБ  през 2009

...
Това, което се случва досега, го правеха ГЕРБ  през 2009
Коментари Харесай

Дачков: Културист шеф на НАП е несериозно

Това, което се случва до момента, го правеха ГЕРБ  през 2009 година, тъй че това не е ново. Всяка нова власт идва, стартира да чисти незабавно старите и старите почват да викат, че това е чистка и по този начин нататък. Това сме го гледали 30 години.

Смешното в тази ситуация е, че аз същински се развличам, че към този момент толкоз държавни управления се извъртяха, че в този момент новите, които идват, към този момент са взели участие в предходните ръководства и в този момент да вземем за пример има доста назначения в настоящето служебно държавно управление, които са работили в кабинета на Борисов 1, в кабинета на Плевнелиев, който беше районен министър на Борисов и повдигнат за президент от Борисов.

Всъщност от времето, когато Борисов беше основен секретар, там виждам една блестящо име - Соня Младенова, която работеше в министерството, тъкмо когато Борисов беше основен секретар, тъй че е доста смешно и един другар през днешния ден доста удачно се пошегува, че в действителност изгонването на ГЕРБ наподобява доста на имунизацията с първата инжекция.

Вкарват ти малко вирус от същото, от Борисов 1, за придобиеш антитела и имунитет за Борисов, да го изгониш най-после, с цел да не идва Борисов 4. 

Така стартира коментара си за основните рокади във властта журналистът Явор Дачков в " Пресечна точка " по Нова Тв. 

В интерес на истината шефката на Национална агенция за приходите в действителност скандално изчезна, тъкмо когато се случи най-голямото приключване на данни и може би е било резонно да я сменят.

Но аз се чудя, има ли някой, който мисли в сегашната власт, и не е ли по-добре преди да повдигнат някого, най-малко да чукнат страницата на фейсбук или в Гугъл и да видят каква фотография ще излезе. Защото през днешния ден това, което ще запомнят феновете е, че културист е станал началник на Национална агенция за приходите, което звучи безусловно несериозно и смешно.

Някой сподели, че е доста огромен експерт и по този начин нататък, аз знам, че той е по-известен с културизма си и препоръките си по хранителни добавки, в сравнение с с следствията си в Национална агенция за приходите, само че чисто нагледно това е втори гаф ", сподели още Явор Дачков.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР